četvrtak, 31. svibnja 2012.

NFF B-day darivanje No.4 pobjednica je....

Gotovo je i četvrto rođendansko darivanje i dobitnica Equa boce je....



Čestitke Nikolini J., nadam se da ćeš uživati u svojoj boci kao što sam i ja u svojoj dok mi ju zvrk nije razbio. Dobro ju čuvaj jer ćeš je sigurno obožavati. Šaljem mail ;)

Uskoro slijedi i zadnje darivanje u kojem ćete imati priliku osvojiti nešto šljokičasto, pa svi vi koji volite šljokice pripremite se. 



utorak, 29. svibnja 2012.

NFF B-day nail art natječaj manikure

Iako mi se u početku činilo da neće biti baš puno prijava, uspjeli ste me iznenaditi. Nema toliko puno prijava kao u prošlom natječaju, ali ih ima dovoljno da bude zanimljivo, a ovo su pristigle manikure...


1. .lee. 


2. Ana G.


3.  Anna Tea


4. Martina B.


5. Ivana F.


6. Ljiljana S.


7.  Maja Č.


8. Maja Š.G.


9. Matea M.


10. Monika Š.


11. Sabina M.


12. Suzana V.K.




13. Tea M.


14. Tihana Petra Č.


15. Tonka


16. Vinka M.


Hvala vam puno cure na prijavama i svaka čast na manikurama, a sad vas prepuštam u ruke žirija koji se sastoji od 5 svjetski poznatih nail blogerica. 

Ona koja bude imala najviše glasova žirija bit će pobjednica, a u slučaju da da dvije manikure budu izjednačene onda će žiri birati između te dvije manikure. 

Sretno cure :)



ponedjeljak, 28. svibnja 2012.

Hot Ticket I take my coffe matte and black & flakies

Ne znam za vas, ali mene ovo promjenjivo vrijeme ubija i glava me boli za poludit pa ću skratit ovaj post koliko god je to moguće. 



Hot Ticket I take my coffe matte and black jedan sloj, na to jedan sloj Golden rose flekija broj 14 i preko toga svega jedan sloj Essence matte top coata. 

P.S. Do ponoći mi još stignete poslati manikure za nail art natječaj. ;)



četvrtak, 24. svibnja 2012.

Angry birds

Ovo je jedna od manikura s kojom sam se mučila i mučila. Radila sam ju cca 3 sata i to samo ovu jednu ruku za tematske natječaje na forumu, a tema je da svaki nokat bude drugačiji, a opet da sve to skupa ima nekog smisla. 


Hot Ticket Sky Blue Right Past You 2 sloja i akrilne boje


Ja i free hand nail art kao krava i balet što se može vidjeti iz priloženog jer moje crtačke sposobnosti i nisu baš neke što zna bilo tko, tko je igrao samnom Draw something. Iz daljine izgleda fora, iz bliza malo manje fora. Jedino što valja kod ove manikure je veselje mog zvrka kad je vidio što sam napravila jer on obožava "ljute tičice". <3



Nails for fun B-day darivanje No.4

Nakon proglašenja pobjednice darivanja No.3, vrijeme je za novo darivanje. U ovom četvrtom darivanju za nagradu možete osvojiti 1 Equa bocu. Svi znamo koliko je bitno piti što više vode i koliko ona koristi našem cijelom organizmu, a isto tako je bitno i čuvati okoliš i onda tu na scenu stupa Equa. Cijelu priču o Equa boci možete pročitati ovdje, a možete i lajkati Equa Hrvatska facebook stranicu. 


Nagradu sponzrira Equa.

Pravila:

1. Pratite me preko fejsa ili GFC-a, napišite svoje ime i način na koji me pratite i pazite da napišete točno
2. Ostavite svoju mail adresu da vas mogu kontaktirati
3. Samo za cure iz Hrvatske

Prijave u komentarima nisu važeće nego svoje podatke unesite u Rafflecopter formu!!!





a Rafflecopter giveaway


B-day darivanje No.3 pobjednica je....

Gotovo je i treće darivanje, a pobjednica je...



Čestitam pobjednici i šaljem mail čim prije, a uskoro slijedi darivanje No.4.





utorak, 22. svibnja 2012.

Max Factor Fantasy Fire

Ako ste imalo ovisnica o lakovima za nokte onda ste sigurno više puta čuli za ovaj lak, a dam se kladit i da ga imate na wish listi. Rijetki su oni kojima se ne sviđa FF jer je jedan od najdivnijih lakova koji postoje. Kad sam čula da se pojavio kod nas i da ga se može kupiti u DM-u po cijeni od cca 29-30kn, raspametila sam se od sreće. Jučer sam išla u potragu i kad sam ga našla jedino me propuh u novčaniku spriječio da ih ne pokupim sve sa sobom nego samo da uzmem jednoga. 


Pošto je ovaj lak dosta proziran nisam ni htjela isprobavati koliko bi mu slojeva bilo dovoljno za potpunu prekrivenost pa sam ga odlučila nalakirati preko Barry M Indigo jer sam čula, a i vidjela koliko je ova kombinacija divna. 



Pod umjetnim svijetlom nije baš moguće uhvatiti svu ljepotu ove kombinacije, barem moj fotić ne može pa sam odlučila pričekati jutro i slikati na danjem svijetlu, ali sam u međuvremenu trknula dva nokta pa sam danas morala sve nalakirati ispočetka. Ovaj put sam kao podlogu stavila Essence Chacalaca i preko njega dva sloja FF kao i preko Indiga. 



Koliko god sam se trudila nisam uspjevala na slikama uhvatiti sve boje presijavanja jer većinu vremena FF izgleda ovako kao na slikama, sa rozo-crveno-bakrenim odsjajem.


I za kraj par slika kako ova kombinacija izgleda vani na oblačnom vremenu i slika bočice na kojoj možete vidjeti koje sve boje u sebi ima FF. 

Kako vam se sviđa Fantasy Fire?
Hoćete li si ga kupiti ili već jeste?

P.S. Ne zaboravite se prijaviti na rođendansko darivanje ako već niste, još malo je ostalo za prijave. 






četvrtak, 17. svibnja 2012.

Gradient french mani + tutorial

Primjetila sam da su gradient manikure u zadnje vrijeme jako popularne pa sam nakon one prošle odlučila napraviti još jednu, ovaj put malo veseliju i usput sam vam snimila brzinski tutorijal jer je bilo pitanja kako se to radi. 



Korišteni lakovi: Orly Bonder base coat, Hot Ticket Sky blue right past you, Hot Ticket Coral Reef-ined, Essence BTGN Top sealer


Inače sam radila gradient samo sa jednom bojom koju sam spužvala, ali sam skužila ako na papir stavim malo bazne boje i boje kojom radim gradient da rezultat bude bolji jer se boje bolje stope jedna u drugu i prijelaz je manje vidljiv. 



Napokon se video uplodao onako kako treba pa sad imate opciju i da ga gledate u HD-u. 

Nadam se da vam se video sviđa i ako želite vidjeti neki drugi pišite. ;)


Nails for fun B-day darivanje No.3

Vrijeme je za treće rođendansko darivanje na kojem možete osvojiti 8 lakića za nokte. 2 Deborah crackle laka i 6 slatkih Smart Girls lakova. Nagradu sponzorira Adda kozmetika, a ako već niste možete na fejsu lajkati Deborah i Smart girls fan stranice.



Pravila kao i do sada:

1. Pratite me putem fejsa ili GFC-a, ostavite svoje ime kojim me pratite i u zagradi napišite da li je to fejs ili GFC
2. Ostavite svoju mail adresu kako bi vas mogla kontaktirati ako vas izvučem i to je to
3. Samo za cure iz Hrvatske (Only for Croatian girls)





a Rafflecopter giveaway

Prijave u komentarima nisu važeće!


srijeda, 16. svibnja 2012.

B-day darivanje No.2 pobjednica je...

Pobjednica drugog rođendanskog darivanja je....






Čestitke Kristini kojoj šaljem mail čim objavim ovaj post, a ostali budite spremni za dalje jer imamo još 3 darivanja do kraja.


P.S. Čekam vaše manikure za nail art natječaj. Ako niste primjetili dodala sam još dvije teme ukoliko vam je ona prva bila teška pa izaberite jednu od te 3 i bacite se na posao. Nemojte me tjerat da nagradu sebi ostavim. ;)



utorak, 15. svibnja 2012.

Catrice Nude Blog B-day mani

Ovo nije trebala biti blogo-rođendanska manikura, ali slučajno je ispalo tako. Catrice Nude je lak iz LE Female, predivan nudač koji se suši mat, ali je meni osobno ljepši kad se sjaji pa ga nisam ni slikala mat. 




Na kraju sam ga malo doradila sa crnim gradientom i ova kombinacija mi se toliko sviđa da si ne mogu prestat gledat u nokte i sigurno neću ovo skidat dok se samo ne izliže. :D



nedjelja, 13. svibnja 2012.

Nautical nails

Nisam se baš naspavala, rano sam se digla i nisam još kavu popila pa neću puno pričat. :D



Bijeli lak je Smart girls 46; 3 sloja, crveni lak je Gabrini SE M120; 2 sloja, zlatni lak za pečat je Barry M Gold foil 320 i plave trakice za nail art.

Ne zaboravite na darivanje i nail art natječaj, dodala sam još dvije teme ako vam je ona rođendanska bila preteška. Prečice do tih postova su sa desne strane. ;)

I danas je zadnji dan za glasanje u Bundle monster natječaju, a onda će između prvih 50 manikura izabrati 25 onih koji će dobiti novi set pločica. Pa ako vam nije problem KLIK i dajte mi glasić. <3



četvrtak, 10. svibnja 2012.

B-day darivanje No.2

Jeste spremne za novo darivanje? Nadam se da jeste jer krećemo. U darivanju broj dva možete osvojiti Afrodita Aroma set za njegu ruku i noktiju. U setu se nalazi fantastični odstranjivač kožice kojeg obožavam i ne mogu više živjet bez njega, Aroma odstranjivač laka sa mirisom grožđa kojeg isto tako obožavam i dvije stvarčice koje još nisam isprobala, ali vjerujem da su odlične , a to su Aroma krema za ruke i nokte i krema za jačanje noktiju. 


Nagradu sponzorira kozmetika Afrodita Hrtvatska :)

Pravila:

1. Ispunite Rafflecopter formu i napišite mi vaše ime putem kojeg me pratite preko fejsa ili GFC-a i u zagradi napišite jel to fejs ili GFC
2. Ostavite vašu mail adresu na koju ću vas kontaktirati ako vas izvučem
3. Samo za cure iz Hrvatske!




a Rafflecopter giveaway


Ne ostavljajte mi prijave za darivanje u komentarima nego ispunite formu!!!



srijeda, 9. svibnja 2012.

B-day darivanje No.1 pobjednica je...

Završilo je prvo rođendansko darivanje, a pobjednica je....



Čestitke Željani, šaljem mail da se dogovorimo oko detalja i adrese. Ostalima više sreće u sljedećim darivanjama, a novo ću objaviti tijekom današnjeg dana. 


utorak, 8. svibnja 2012.

Smart Girls 46 & Rainbow stripes

Stalno sam u potrazi za savršenim bijelim lakom i mislim da sam ga napokon našla. Smart girls get more broj 46 je jedan od najboljih bijelih lakova koje imam. Treba mu 3 sloja, ali tanka 3 sloja. Ne ostaju rupe od poteza četkicom, aplikacija je odlična ako zanemarimo da mu treba 3 sloja. Jedina mana mu je što je Limited edition pa sam uzela rezervnu bočicu, a mislim da ću morat još koju ako se slučajno ne dogodi čudo pa ovaj lakić uđe u redovni asortiman SGGM lakova. 




Nakon 3 sloja ovog divnog bijelog laka odlučila sam manikuru malo začinit sa trakicama koje su mi nedavno stigle sa Ebay-a i već sam bila jednu manikuru napravila s njima, ali kad sam prebacila slike u komp nisam bila zadovoljna kako izgleda pa nisu za objavljivanje. 




Mislila sam i mislila kako da ove trakice stavim i u kojim bojama i onda mi je sinulo; duga. Malo sam bila nestrpljiva i nisam čekala da se bijeli lak osuši do kraja pa nisam mogla puno manevrirat sa trakicama tako da ima sitnih greškica, ali ukupni dojam mi je super. Baš sam zadovoljna s ovom manikurom. 


Ako vam se sviđaju ove trakice nemojte propustiti priliku i prijavite se na moj B-day nail art natječaj jer su ove trakice jedan dio nagrade. ;) Link na post o detaljima natječaja je sa desne strane u side baru, pa samo kliknite na sliku i odvest će vas na post. 


Isto tako nemojte zaboraviti na darivanje No.1. Imate još jedan dan za prijave. ;)


Za one koji imaju profil na Facebook-u imam jednu molbu. Bundle monster opet ima nail natječaj na koji sam se prijavila sa svojim tribal noktima pa ako vam nije problem KLIK OVDJE i dajte mi svoj glasić. <3 Glasati se može jednom dnevno do nedjelje. 


P.S. Molim zanemarite prenauljenu kožicu, imala sam neko farbanje doma i radnu akciju sa 100 pranja ruku pa se jadna kožica presušila. :(



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...