srijeda, 25. travnja 2012.

White & Gold ruffian

Malo štrajkam zadnjih dana sa manikurama, ali to je zato jer baš i nisam lakirala nokte. Već nekoliko dana hodam okolo samo sa baznim lakom jer navečer imamo goste, a to je inače moje vrijeme za lakiranje jer tad zvrk spava pa se mogu u miru posvetiti noktima, ali zadnjih dana ništa od toga. 




Ovu sam manikuru sklepala u 10-15 min za tematske na forumu. Bijeli lak je Smart girls get more 46, a zlatni S-he 230 i to je to. Moj drugi ruffian u životu i baš mi se sviđa kako je ispao. A vama?



subota, 21. travnja 2012.

Somewhere over the rainbow

Ova manikura me muči od ponedjeljka. Na tematskim noktima na forumu je ovaj tjedan zadatak napraviti manikuru koristeći najmanje 3 boje od 6 navedenih, a to su: žuta, narančasta, crvena, ljubičasta, plava, zelena. Napravila sam jednu manikuru sa 3 boje i onda sam skužila da sam krivo napravila jer sam koristila rozu, a ona nije dozvoljena pa ajmo ponovo. I tako je nastala ova manikura. 




Gabrini M110, Gabrini M111, Essence Viva la green, Hot Ticket Mellow Yellow, 
Hot Ticket Orange You Glad You´re Not Blue, Gabrini M120

Za prvu manikuru koju sam napravila mi je muž, moj najveći kritičar rekao da je bez veze. :D Za ovu je rekao da je wow, toliko mu se svidjela da me išao ispitivati kako sam ju napravila, a to znači da mu se jako sviđa jer inače je njemu do mog lakiranja noktiju i lakova stalo kao do lanjskog snijega. :D



petak, 20. travnja 2012.

Zoya Twila layerd over Gabrini M111 & updated China glaze Ahoy

Umjesto da pišem dva posta utrpat ću ovo u jedan. Dvoumila sam se da li da objavim slike Zoya Twile preko Gabrini Summer Edition M111 jer mi nokti grozno izgledaju, skroz kandžasto i ne znam kad se to dogodilo jer ih u zadnje vrijeme rašpam i rašpam, ali oni izgleda rastu brže nego ih ja stignem porašpat. Kad sam već nalakirala ovu divotu, eto slike. :D



I onda nakon što sam kupila novu rašpicu i pola večeri provela skraćivajući nokte na pristojnu dužinu nije mi ostalo snage za razmišljanje što staviti na nokte, a nisam ih htjela ostaviti gole pod rukama mi se našao China glaze Ahoy. Napokon je ispao realnije na slikama za razliku od prvog puta kad sam ga nosila i kad na slikama nije sličio na sebe. 


Eto to bi bilo to. :D 
A sad idem po 5436363 put danas provjerit sandučić da vidim jel bio poštar ili me opet zaobišao. 


utorak, 17. travnja 2012.

Kako uredno nalakirati nokte

Tražili ste video kako ja lakiram nokte i evo ga napokon nakon 3 dana mučenja. :D



Video je malo duži pa ako se nekome ne gleda neću zamjeriti, ali malo sam se raspričala pa mi je kasnije bilo teško to editirati. Sljedeći put ću morat malo manje pričat pa će biti bolje. :D


petak, 13. travnja 2012.

Black & white + lace

Nije svaki dan petak 13, pa evo od mene danas još jedna manikura, a onda preko vikenda odmaram. :D




Radila sam manikuru na temu crno bijeli nokti za tematske manikure na forumu i htjela sam radit nešto drugo, ali mi je jedna cura "ukrala" ideju (zločestoća jedna mi čita misli :D) pa sam smislila nešto drugo. 


Bijeli lak je Smart Girls čini mi se broj 46, odličan bijeli lak. Napokon neki bijeli koji mi ne zadaje muke prilikom lakiranja pa treba napraviti zalihe zato jer je dio limitirane linije. Crni na vrhovima je Hot Ticket I Take my Coffe Matte and Black i čipka je rađena pomoću Essence Stamp me! Black i Konadove pločice M57.



My first ruffian

Lakovi koje sam koristila u zadnje dvije manikure su me podsjetili na Illamasqua Human Fundamentalism kolekciju i odlučila sam ih iskombinirati zajedno i pokušati napraviti svoju prvu ruffian manikuru. 



Manikuru sam radila free hand bez ikakve pomoći naljepnica i iako nije ispala savršeno zadovoljna sam kako je ispala za prvi put, a ove dvije boje su kombinaciji su mi super.


Hot Ticket lak A Fuschia Too Many na ovim slikama izgleda puno realnije nego na onim slikama kad sam ga nosila samostalno. 

I što kažete na moj prvi ruffian?
Molim vas budite blage. :D


četvrtak, 12. travnja 2012.

Essence Viva la Green

Ovog proljeća, više nego ikad me "pucaju" zeleni lakovi. Ne znam koji kotačić mi se u glavi pomaknuo, ali ja koja sam prije bježala od zelenih lakova sad ih gledam sve više i više i malo po malo sve više zelenih lakova imam u svojoj kolekciji. Znate ono kad netko kaže: "Da mi je netko to prije rekao, rekla bih mu da je lud", e pa upravo se to meni dogodilo samo sam izgleda ja bila ta koja je luda. :D




Današnji zelembač koji imam na noktima je predivni Essence Viva la green. Iako nemam toliko puno zelenih lakova kao što recimo imam ljubičastih ili plavih, ovaj zeleni je jedan od posebnijih koje imam. Boja mu je prekrasna, odlično prekriva, super se maže. Nikakve zamjerke nemam. Na slikama imam 2 sloja bez top coata. 


Koje boje lakova vas "pucaju" ovog proljeća?



srijeda, 11. travnja 2012.

Hot Ticket A Fuschia Too Many

Ovaj lak me muči od jučer kad sam ga nalakirala. Ne mogu ga uslikati realno pa da se na trepavice postavim, a boja je tako luda i htjela sam vam ju pokazati kako treba, ali nisam uspjela. Čak sam probavala boju laka podesiti u nekoliko programa za uređenje slika, ali nisam uspjela u niti jednom. Tražila sam swatcheve po netu u nadi da je netko drugi uspio uhvatiti boju bolje od mene, ali niti jednog swatcha nema. Čak niti na promo fotkama laka boja nije realna i odustajem. 




Skužila sam da ovaj lak pod određenim svjetlom izgleda drugačije, čak u jednom trenu crveno izgleda, ali veću vremena je žarko fuksijaste boje. Aplikacija je savršena samo lak kad se osuši ima neki satin finish, a primjetila sam i neki drugi Hot Ticket lakovi koje sam do sad probala pa za lijepi sjaj je top coat neophodan. 





ponedjeljak, 9. travnja 2012.

NFF Proljetni natječaj: Pobjednice

Sinoć je završilo glasanje za 3 najbolje manikure u Proljetnom natječaju i izabrali ste koje 3 su najbolje i najproljetnije. :D



1. Tihana Č. 36%


2. Željana S. 31%


3. Sandra N. 11%


Čestitam cure od srca, šaljem vam mail i molim vas da mi što prije odgovorite na njega i kažete koje lakove iz Gabrini Summer Edition i Gabrini Diamond kolekcija ste izabrale. 

Hvala i svim ostalim curama na sudjelovanju i hvala svima koji su glasali za najbolje manikure i obavili teži dio posla umjesto mene. ;)

petak, 6. travnja 2012.

Smart Girls Get More 44

U zadnjem posjetu Dm-u dok sam čekala u redu spazila sam pored blagajne u košarici hrpu Smart girls lakića i ovaj mališan mi je odmah privukao pažnju. Smart girls get more 44, šteta da ovaj ljepotan na bočici ima broj umjesto imena jer mislim da zaslužuje stvarno neko posebno ime jer je i on poseban.


U bočici mi je djelovao kao zeleni sa zlatnim shimmerom, ali ubiti je u pitanju plava baza za zelenim i zlatnim shimmerom ako se ne varam jer ne ide meni baš dobro opisivanje boje lakova.


S obrzirom da je lak malen i četkica je malena, ali nisam imala s njom nikakvih problema. Formula laka je isto uredu, ali je pigmentiranost malo slabija pa mi je trebalo 3 sloja za potpunu prekrivenost. 3 tanka sloja i nisu neki problem jer se lak dosta brzo suši. Bez top coata su sva 3 bila suha za pola sata.


četvrtak, 5. travnja 2012.

Look by Bipa Special Effect: Metallic Matt

Od svih divnih i sunčanih dana ja izaberam holo lak staviti na nokte baš onda kad od sunca nema ni S, ali što je tu je. Bipin Metallic matt lak je toliko divan da je njegova ljepota vidljiva i pod umjetnim svijetlom, a ne samo na suncu.


Aplikacija savršena, formula savršena, četkica klasična i nikakvih problema s njom nisam imala. A prekrivanje? Samo jedan sloj, o da. Samo jedan.  Lak je dosta pigmentiran pa mislim da će biti super i za pečatiranje. Suši se dosta brzo, ali matt što mu i samo ime kaže pa sam stavila top coat preko da zasjaji kako treba. Holo efekt nije ludilo jak, ali je dovoljno jak da bi bio vidljiv. Za razliku od nekih drugih holo lakova dostupnih kod nas ovaj ima najbolji efekt koji je nažalost malo teže uhvatiti na slikama, ali kad se sunce vrati morat ću ga ponovit.


srijeda, 4. travnja 2012.

Essence Season of extremes TE Bright Alert!

Ovo je jedan od lakova koji vam s police viče: Uzmi me, uzmi me!!! I onda ga uzmete i skužite da je to jedan vrag s anđeoskim izgledom. U bočici je preeeedivan, ali kod mazanja radi probleme što se tiče prekrivanja jer je jelly, a svi već znamo da su jelly lakovi divni, ali im treba malo više slojeva da linija nokta ne bi bila vidljiva.


Lagano se maže pa mu opraštam što mu treba 3 sloja da prekrije nokat, ali me opet naljuti kod slikanja jer ispada nekako precrveno, prenarančasto. Gledala sam malo swatcheve po netu i vidim da i drugim curama ispada priblično kao meni. Trebate ga vidjeti uživo i onda će vam sve biti jasno.


Za kraj sam na prstenjak stavila par naljepnica cvijetića i leptirića, tek toliko da malo začinim manikuru.


utorak, 3. travnja 2012.

NFF Proljetni natječaj drugi krug

Napokon odlučeno koje manikure idu dalje i za koje glasujete. Umjesto 6 manikura dalje ide njih 12 jer je bilo jako teško za izabrati. Vremena za glasanje imate do kraja tjedna 08.04.2012. do ponoći. U slučaju da dođe do istog broja glasova, ja ću odlučiti koja je prva, druga i treća, ali mislim da neće doći do toga. 

U desnom side baru imate mali slide show ako se netko treba podsjetiti prije glasanja čija je čija manikura, a ispod slide showa je anketa. 

12 manikura koje idu dalje su ove:




ponedjeljak, 2. travnja 2012.

Nails for fun Proljetni natječaj: Proljetne manikure

Neću puno pričati nego ću vas pustiti da uživate u pristiglim manikurama za Proljetni natječaj, a njih je čak 41. Hvala svim curama koje su se prijavile i svaka vam čast na trudu. U sljedećem postu ću objaviti koje manikure idu dalje na glasanje, a sad uživajte u slikicama. 




1. Adrijana B.


2. Ana G.


3. Ana M.


4. Ana Petra K.


5. Ana Š.


6. Anamaria K.


7. Antonija D.


8. Barbara P.


9. Ena P.


10.  Irena B.


11. Ivana D.


12. Karmen V.


13. Kristina S.


14. Ksenija V.


15. Ljiljana S.


16. Lucija Lj.


17. Lucija T.


18. Maja C.


19.  Maja Č.


20. Maja Š.


21.  Martina G.


22. Matea B.


23.  Matea K.


24. Mirjana K.


25. Mirta Č.


26. Monika Š.


27. Nikolina B.


28. Nikolina S.


29. Roberta P.


30. Ružica L.


31. Sabina M.


32. Sandra K.


33. Sandra N.


34. Suzana Č.


35.  Tamara K.


36. Tanja F.


37. Tea M.


38.  Tea S.


39. Tena F.


40.  Tihana Petra Č.


41. Željana S.


Eto cure to je to. 
Odlične manikure jel da? Ja sam totalno oduševljena i nema šanse da bi sama uspjela odabrati 3 najbolje, a teško da bi odabrala i 6 najboljih jer imam preko 10 favorita pa ću se sad konzultirati sa gospođom Marijom iz Diva kozmetike da vidimo koje manikure idu u sljedeći krug. Kad izaberemo manikure koje idu dalje objavit ću ih u novom postu i onda ide glasanje za prva 3 mjesta. 

P.S. Klikom na sliku ih možete vidjeti u većoj rezoluciji. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...