četvrtak, 12. siječnja 2012.

Roses

Napokon, moja prva manikura ove godine. Mislim prva koju ću objaviti, lakirala sam ja nokte cijelo vrijeme samo me snašlo toliko nevolja s noktima da sam mislila da će proći više vremena prije moji nokti opet ugledaju moj blog. Prvo puknuće do ibera srednjeg nokta, pa onda upala zanoktice koja je na svu sreću prošla jako brzo i nisam morala do doktorice. Ako primjetite da mi je srednji prst malo natečen to je zato jer mi vrag nije dao mira i morala sam ga čačkati. Ne dam mu da se oporavi u miru. Ne znam jel i vi imate tu naviku dirati ono što ne smijete, pogotovo kad vas boli. Recimo boli vas zub i znate da vas boli i znate da će vas boliti još više ako čačkate po njemu, ali ne možete si pomoći nego stalno jezikom drndate po tom bolnom zubu. E ja sam ta… i ne mogu si pomoć.

A sad na manikuru. Htjela sam da prva u godini bude posebna i imala sam nekoliko kombinacija u glavi, ali na kraju je ispala ova jer sam išla raditi nokte za tematsku manikuru na forumu, a tema ovaj tjedan je Konad preko cijelog nokta. Znate da meni to baš i ne ide, ali borim se a i tu su Sally Hansen chrome lakovi u olovci da mi pomognu. Za sad imam samo 3 (ljubičastu, rozu i tirkiznu), ali nadam da ću ih kupiti još jer su za pečatiranje dušu dale.


Lak u podlozi je ljubičasto-zeleni sitno šljokičasti duo chrome Flormar U33, pločica je BornPretty Store M65 koja bi trebala biti kopija Konadove M65 pločice, a lak za pečatiranje je gore spomenuti Sally Hansen Chrome nail pen u nijansi Turquoise. Ispalo je bolje nego što sam očekivala i ne mogu si prestat gledat u nokte unatoč tome što srednji nokat još nije dostigao dužinu ostalih, ali samo što nije.

Ako zanemarimo moje probleme s noktima s početka ove godine i pogledamo samo ovu manikuru, mislim da će ovo biti dobra godina predosjećam. XD

A što vi kažete?


24 komentara :

  1. Roožice :) Nisam odavno ništa tamno namazala..hmm :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivan je pecat, i lepo si iskombinovala, svidja mi se :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Savršeno! I da jako mi je dobro poznata ta navika ajmo reći namjernoga potenciranja boli! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Bellen :)
      Drago mi je da nisam jedina koja čačka tamo gdje ne smije ;)

      Izbriši
  4. Meni ovo odlicno izgleda..ovaj flormar mi je predivan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Kad mi svi nokti dođu na istu dužinu onda ću Flormar nalakirat sam za sebe, da zasja u punom svjetlu jer on to zaslužuje. Cijela Miracle Shine linija mi je predivna.

      Izbriši
  5. odlično su ti ispale ružice za dobar početak godine ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. jednom rijecju P-R-E-L-I-J-E-P-O !!! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. ma jos mrvicu pa ce se izjednacit, svidja mi se kombinacija :)

    OdgovoriIzbriši
  8. ovo mi je jedna od boljih.boje su savrsene

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelep je i lak i ružice i cela kombinacija! Sudeći po prvoj manikuri ova godina će biti dobra, bar što se tiče noktiju! Želim ti da ti ova godina bude uspešna za sve u životu, a naravno i za nokte, tako ćemo moći da vidimo još mnogo tvojih lepih manikura! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga na divnom komentaru i lijepi željama :)

      Izbriši
  10. drago mi je sto je nokat zacijelio,nokti su predivni

    OdgovoriIzbriši
  11. Morat cu i ovaj Flormar upiknuti!

    Drzim fige za theBalm!

    OdgovoriIzbriši
  12. Stvarno predivno... A gdije nabavljaš te pločice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova pločica je kupljena na Born pretty store stranici. U gornjem desnom kutu bloga je link na moj kod s kojim možeš ostvariti 10% popusta na narudžbu. Samo klikni sa sliku i odvest će te na njihovu stranicu.

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...