srijeda, 30. studenoga 2011.

Blings for fun Darivanje!!!

Za one koji još ne znaju počela sam raditi prstenje od lakova za nokte, za sad su to samo prsteni, a kasnije ako krene i ako bude bilo interesa planiram raditi i naušnice, ogrlice, privjeske i sl. 


Ovo je samo primjer nekih od prstenja koji sam napravila, a vi ako ste na Facebook-u imate priliku osvojiti ovaj moj prsten:


Sve što trebate napraviti piše na mojoj stranici Blings for fun. Darivanje traje do nedjelje 04.11.2011. 23:29.

Sretno!


ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Kako skinuti šljokice sa noktiju?

Poznato je koliko teško se šljokice skidaju sa noktiju, a pogotovo Essence šljokice (koliko god bile divne) pa sam tako jednom naletila na stranicu na fejsu pod nazivom “Svi koji su se ludo proveli skidajući Essence šljokice”. Stranica mi je baš bila smješna, ali kad sam pročitala koliko se cure muče i kako stružu te šljokice sa noktiju, mene su moji nokti zaboli i morala sam im reći kako da si olakšaju ovaj do sada mukotrpan posao.

Vjerujem da velika većina vas zna za ovu “foru”, ali ako postoji i jedna osoba koja još ne zna za ovo, bit će mi drago ako sam pomogla. Dakle, volite šljokičave lakove kao i ja, ali vam je muka od same pomisli kako te sve šljokice skinut sa noktiju? Onda čitajte dalje. Winking smile

Evo što vam je sve potrebno.
  • Odstranjivač laka za nokte
  • Blaznice
  • Škarice
  • Aluminijska folija


Foliju iskidajte na manje komade.
Blaznice izrežite na 4 dijela. Ako su vam nokti predugi, možete i na dva ukoliko vam četvrtina blaznice ne prekrije cijeli nokat.


Komadić blaznice koji ste prethodno izrezali natopite u odstranjivač laka.


Nakon toga namočenu blaznicu stavite na nokat.


I zamotajte ju sa aluminijskom folijom.


Taj postupak ponovite na svakom noktu i držite tako oko 5 min.


Nakon 5 min probajte povući blaznicu dolje sa nokta skupa sa folijom. Ukoliko vidite da šljokice još ne idu dolje držite još malo. Nakon još par minuta bi šljokice trebale glatko skliznuti dolje sa nokta bez puno trljanja i mučenja. Obavezno nakon ovoga operite ruke i namažite kožicu nekim uljem, maslacem i sl. jer aceton u odstranjivaču laka isušuje ruke i kožicu oko noktiju.


I to bi bilo to. Sad i dalje možete uživati u šljokičastim lakovima bez straha kako ćete ih kasnije skinuti dolje. Ja ovako ne samo da skidam šljokičaste lakove nego i one lakove koji bi mi mogli obojati kožicu oko noktiju prilikom skidanja kao što su crveni, plavi ili crni lakovi. Čak i neke lakove sa krupnijim shimmerom koji bi malo teže išli dolje klasičnim skidanjem.

Nadam se da sam bar malo pomogla. Smile


utorak, 22. studenoga 2011.

True Love Zebra

S obzirom kako mi Essence True Love baš i nije “sjeo” odlučila sam malo vježbati pečatiranje, a kako od svih životinjskih uzoraka najviše volim zebru izbor je pao baš na nju i evo kako je to ispalo.


Savršeno nije, to znam, ali kad se samo sjetim koliko sam se živcirala dok sam prije pokušavala pečatirati uzorke preko cijelog nokta ovo je piece of cake. Samo još malo da se usavršim jer sam sad ubiti zavoljela pečatiranje kad mi ide sve bolje i bolje. Bar ja mislim da mi ide… hahhahaha.


nedjelja, 20. studenoga 2011.

Essence True Love

Još jedan lak iz Vampire´s Love kolekcije. S ovim lakom sam imala najviše problema u smislu pronalaska, nikako ga nisam mogla naći. Svi su poludili za ovim lakom i meni je na promo fotkama izgledao kao favorit kolekcije i bilo mi je jasno zašto su svi poludili za njim jer je puno obećavao. Kad sam ga napokon našla u bočici mi je izgledao divno, ali nakon što sam ga nalakirala ostavio me ravnodušnom kao i prvi lak iz ove kolekcije koji sam vam pokazala The dawn is broken.


Ništa posebno, ništa do sad neviđeno. Lak je lijep, daleko od toga da nije, ali nije me oduševio uživo onako kako me oduševio na promo fotkama. Aplikacija je u redu, lijepo klizi po noktu i sa dva sloja odlično prekriva. Nadam se samo da me ostali lakovi iz ove kolekcije neće razočarati kao ova dva do sada.


petak, 18. studenoga 2011.

Franken No.2

Sinoć sam smućkala jedan franken, ali još uvijek nema ime pa eto za sad ima broj No.2 jer to moj drugi franken u životu i prezadovoljna sam kako je ispao. Ma šta zadovoljna, oduševljena sam!!!


Evo što sam sve koristila za mućkanje: plave šljokice u prahu sa sitnim holografskim česticama, Bourjois 10 Days No. 18, Essence Hard to resist i Catrice top coat.


Da mi netko ponudi da osmislim neki lak mislim da bi bio ovakav. Totalno ovaj franken vrišti moje ime.


Kad sam vidjela kako dobro izgleda morala sam napraviti i prigodan prsten da budem sva u kompletu.


Sad još samo da smislim neko dobro ime za ovaj moj bućkiriš.

Kako vam se sviđa?
Jel imate možda kakav prijedlog za ime?


srijeda, 16. studenoga 2011.

Essence The Dawn is Broken

The Dawn is Broken je lak iz Vampire´s Love kolekcije i za mene totalno razočarenje. U bočici izgleda jako zanimljivo, ali na noktima me uopće nije oduševio. Možda jednostavno ne paše uz moj ton kože. Nemam pojma, ne sviđa mi se.


Iako izgleda grbavo na noktima iako uživo nije, ali šta da mu radim kad ga nikako ne mogu probavit. S aplikacijom nije bilo nikakvih problema, sa dva sloja super prekrivenost, ali ni to mu ne pomaže da ga zavolim. Ide na listu otpisanih.


subota, 12. studenoga 2011.

Aleluja!!!

Napokon, napokon sam uspjela dobiti cijeli uzorak sa pločice na noktu!!!! Bez živciranja, bez 100 pokušaja, ma bez ikakvih problema. Znate u čemu bio problem? Kao što sam i predpostavila; u pečatu! Zahvaljući Maybe imam Konad pečat i tako je lako raditi s njim da je to čudo. Da sam znala da zapravo nisam ja toliko smotana koliko sam mislila, nego da je problem u pečatu kupila bih ga već odavno.


Iako sam ja oduševljena kako je ovo ispalo, ipak nije 100% savršeno, ali je 100% bolje od mojih prethodnih pokušaja. Bazni lak je Rimmel Hot list iz prošlog posta, pločica je Bundle Monster 221, a lak koji sam koristila za pečatiranje je Sally Hansen Color Quick u nijansi Pink Chrome.

Što kažete? Jel napredujem?


petak, 11. studenoga 2011.

Rimmel Lycra Pro 385 Hot List

Već dugo nije bilo nekog posta sa lakom za nokte i oprostite mi zbog toga, ali kako sam bila bolesna nije mi uopće bilo do lakiranja noktiju. Četiri dana sam bauljala po kući samo sa prozirnim top coatom. Iako još uvijek nisam 100% zdrava bar su sinusi malo popustili pa sam progledala i malo došla k sebi.

Ovaj lak bi se mogao nazvati nekom verzijom dupea za Chanel Paradoxal. Dosta je sličan BarryM Dusky Mauve, a za njega govore da je jako dobar dupe za Paradoxal pa eto onda je i Hot list, ali ipak ne toliko jako kao Dusky Mauve. Za razliku od DM shimmer mu ne dolazi toliko do izražaja na noktu koliko u bočici, ali svejedno je vidljiv.


Boja je smeđa taupe sa ljubičastim podtonom i roskasto-ljubičastim shimmerom. Uh što ja opisujem te lakove. XD Aplikacija savršena, s dva sloja super prekrivenost i ima onu divnu četkicu malo zaobljenu na vrhu tako da skoro pa se sam lakira. Divan je totalno, pogotovo u vrijeme hladnijih dana.

Kupila sam ga u Bipi kad je bilo neko sniženje na ovu liniju lakova i koštao je oko 19kn (zadnjeg sam ugrabila), a inače mu je cijena oko 28kn. Ako patite za Chanel Paradoxalom, a cijena vas odbija ili ne možete doći do BarryM Dusky Mauve onda svakako preporučam ovaj lak.


ponedjeljak, 7. studenoga 2011.

Sigma F80 Review & Giveaway

GIVEAWAY CLOSED!!!!


Pozdrav drage moje!
Vratila sam se s puta (napokon) i bilo je divno, ali došla sam doma bolesna i sa zadnjim atomima snage između puhanja nosa i inhaliranja pišem ovaj post. Htjela sam ga napisati prije puta, ali sam ipak odlučila da ga odgodim i da se s ovim kistom malo bolje upoznam prije nego napišem recenziju.

Neke od vas znaju, ali za one koje ne znaju i koje se možda čude otkud na mom blogu recenzija za kist za šminkanje evo da vam objasnim. Kad sam prvi put čula za Sigmu zaljubila sam se u ovaj kist i znala sam da će kad tad biti moj, samo mi nikad nije bio prvi vrhu prioritetne liste za šoping. I onda sam jedan dan dobila mail od Sigme u kojem su mi napisali da im se sviđa moj blog i da bi voljeli da se učlanim u njihov affiltate program. Čula sam već prije za taj program, ali nisam previše obraćala pažnju na to jer sam mislila da se u to mogu uključiti samo make up blogovi. O čemu se tu zapravo radi? Ukratko, ja na blog stavim Sigminu reklamu, a oni meni pošalju neki njihov proizvod na recenziju, a usput mi daju jedan isti takav da ga ja poklonim vama. Fora, jel da? Kad su mi iz Sigme javili da mi po broju ljudi koji me prate na blogu i Facebooku pripada F80 kist i najmanja dvojba koja je postojala je nestala.

Kist mi je stigao jako brzo, za nekih 10-tak dana. Predivno upakiran u crvenu vrećicu od organze i sa zaštitnim cefoanom na dršci i plastičnom zaštitom na vrhu kako se ne bi oštetio u transportu. Također uz njega dobijete i brošuru u kojoj je kratko opisano za što ovaj kist služi.


Sigma F80 Flat top kabuki je savršen za nanošenje tekućih, kremastih i puderastih proizvoda na lice. Primer, tekući puder, puder u prahu, rumenilo… što god vam padne na pamet. Zbog njegove multi funkcionalnosti sam se i zaljubila u njega. Sad kad sam išla na put mi se dogodila jedna glupa situacija, a to je da sam sa sobom ponijela etui za kistove, a kistove sam ostavila doma jer sam ih dan prije sve oprala. Na svu sreću u kozmetičku torbicu sam pospremila F80 tako da sam bila mirna što se tiče nanošenja podloge, rumenila, transparentnog pudera. Sjenilo ne koristim tako često pa sam se nekako snašla bez tih kistova.


Iskreno, prije F80 i nisam baš imala iskustva sa kistovima za nanošenje pudera. Malo prije nego mi je stigao F80 sam kupila E.l.f. bockalicu i to je bio moj prvi susret sa kistom za tekuću podlogu, ali kad sam uzela F80 u ruke bockalica je totalno pala u drugi plan. Kako sam do sad tekući puder u 95% slučajeva nanosila prstima (u rijetkim slučajevima sa spužvicom) F80 me osuševio totalno. Podloga je nanesena ravnomjerno bez crtica od poteza kistom po licu. Kist je jako mekan, a opet dovoljno čvrst. Čini mi se da mi s njim i manje podloge treba da bi dobila zadovoljavajući rezultat. Prilikom nanošenja podloge i pranja kista (preko nekoliko puta) niti jedna dlačica mu nije ispala niti je promjenio oblik. S pravom sam se zaljubila u ovaj kist i sad mi je jasno zašto je toliko popularan i zašto ga toliko blogerica i make up gurua toliko voli. Definitivno zaslužuje svu tu ljubav.

Ako poželite ovaj kist možete ga kupiti ovdje po cijeni od 16$ + 7$ poštarina ako uzimate samo ovaj kist, a možete okušati sreću i pokušati ga osvojiti u ovom mom darivanju koje sponzorira Sigma.

Pravila:
Obavezno! +1

1. Pratite me preko GFC-a i napišite TOČNO ime pod kojim me pratite.
2. Ostavite svoju mail adresu kako bi vas mogla kontaktirati ukoliko vi budete pobjednik.
3. Ostavite link na neki moj post koji se komentirali. Dovoljan je samo jedan link na post sa komentarom.
(Ako se pitate zašto ovo, to je zato jer vidim da me puno vas čita čak i kad nema nekog novog posta, ali ste presramežljivi da komentirate a ja volim čitati vaše komentare; kako pohvale tako i kritike kako bih znala u čemu griješim i što bih još mogla napraviti da poboljšam sebe i blog).

Dodatno:

1. Napišite blog post o ovom darivanju, stavite link sa slikom u blog side bar ili blog page. +2
2. Stavite me na svoju blog roll listu. +2
3. Pratite me preko Facebooka ovdje. +2
4. Podijelite ovo darivanje na Facebooku tako što ćete prilikom djeljenja linka napisati @Nails for fun. odnosno tagirati me ili možete Tweetati o ovom darivanju (u tom slučaju ostavite link na Tweet). +3

Ukupan broj bodova koje možete osvojiti je 10. Darivanje traje do 30.11.2011. 23:59 i otvoreno je internacionalno. Pobjednik će imati 3 dana da mi odgovori na mail, ako se to ne dogodi biram drugog pobjednika.

Sretno svima!

P.S. Pripazite prilikom unošenja podataka da sve točno napišete kako vam ne bi morala oduzimati bodove ili diskvalificirati ako napišete krivo GFC ime. Ukoliko vam nešto nije jasno slobodno me pitajte u komentarima na ovaj post.

Toliko me sinusi muče da jedva gledam pa sam prilikom pisanja posta i pravljenja forme umjesto 30.11. napisala da darivanje traje do 30.10. Hvala Ivani koja me upozorila na grešku koju sam u postu ispravila, ali u formi ne znam kako da to napravim a da ne izgubim podatke od vas koji ste se već prijavili tako da će tamo ostat datum 30.10. iako je pravi 30.11. !!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...