ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Orlena glitters swatch

Orlena su Turski lakovi, a proizvodi ih Orkide Cosmetics. Kod nas ih uvozi Dinler d.o.o. , a ljubazna gospođa Marija o kojoj sam u više navrata pisala mi je poslala 10 njihovih lakova na recenziju i ovim putem joj se još jednom zahvaljujem.

Svih 10 su gliterasti lakovi, a znate kako ja volim glitere. U bilo koje doba dana ili godine. Njih ili volite ili ne volite. Pa krenimo redom, prvo od 1-5.



Svi lakovi su nanešeni u jednom sloju preko crnog Essence Berlin Story + top coat. Iako se dosta brzo suše ja sam stavila top coat da se vidi njihov sjaj jer kad se osuše nekako su malo mat.

Ubiti skoro svi lakovi od 1-5 izgledaju na noktima kao i u bočici samo što im baza baš i ne dolazi do izražaja jer sam ih lakirala preko crnog laka. Ovdje mi je apsolutni favorit broj 4, iako i drugi izgledaju jako lijepo.



Od 6-10 su mi favoriti 7 i 8 (srebrni i zlatni holo gliteri) , i 6 mi fora izgleda. Čak mi se čini da bi se i 6 mogao nosit samostalno u 2-3 sloja koliko guste glitere ima. 9 mi je tu od svih najdosadniji, srebrni gliteri u prozirnoj bazi, a 10 mislim da će jako lijepo izgledati preko rozih lakova.

Lakovi imaju po 12 ml, četkica standardna, čisto ok.
Cijena oko 18 kn, za sva pitanja i informacije: informacije.narudzbe@dinler.hr

Molim vas zanemarite moju izmučenu kožicu, koliko je odstranjivača laka prešlo preko nje danas dobro da je još i imam.

P.S. Sve slike možete povećati klikom na njih.







*Proizvod poslan na recenziju od strane uvoznika, za detalje pročitajte Disclosure policy.

subota, 24. rujna 2011.

Haul & Essence Time for romance

Napokon je stigao novi Essence asortiman i u “moj” DM. Uz njega je došla i LE NAvenTURista iz koje sam vjerovali vi to ili ne uzela samo kist za gel liner. I to dva kista, jučer sam uzela jedan a danas sam se vratila po još jedan. Odličan kist za popravljanje laka okolo i po kožici. Od ostalih stvari iz kolekcije me ništa nije privuklo, boje su mi nekako bljedunjave i uopće nisam čula da išta osim kista doziva moje ime, ali je zato dio sa novim redovnim asortimanom vrištao: Laliceeeeeeeeeee kuuuuuuuupiiiiiiii meeeeeee!!!

Gornji red: 76 Hard to resist, 78 Blue addicted, 50 Irreplaceable, NAvenTURista gel liner kist, Afrodita gel za odstranjivanje kožice oko noktiju
Donji red: 002 Stamp me! Black, 67 Make it golden, Studio nails Top sealer, držač za olovke

I kupila sam, a šta ću. Nisam ih mogla slušat kako vrište, ali ipak ih nisam sve uzela sa sobom. Usput sam svratila i do Bipe po Afrodita odstanjivač kožice oko noktiju i do Kineza gdje sam kupila ovu “čašu” i sad u njoj držim sve kistove za nail art, točkalice, drvene štapiće, rašpice i sl.

Prvo sam htjela probat Blue Addicted koji je navodno dupe za Deborah Lippman Across the universe i po slikama koje sam vidjela rekla bih jako dobar dupe, ali pošto je ovaj lak sad posvuda ja sam izabrala Time for romance kojeg sam nanijela u jednom sloju preko najsavršenijeg crnog laka ikad; Essence Berlin Story.



Ovo je sve slikano u sjeni, a slike sa sunca su mi totalno bez veze ispale i ne vidi se prava ljepota ovog laka pa sam zato snimila filmić sa sunca u kojem se to puno bolje vidi.


Time for romance je malo teško opisat jer u njemu ima svega i svačega. Većih i manjih prljavo rozih glitera, ali i sitnih glitera koji se presijavaju u svim bojama. To presijavanje se u sjeni baš i ne vidi, ali zato kad se dođe na sunce.. woooow. Odličan lak za layering i uz Blue Addicted i Make it golden totalni must have.


četvrtak, 22. rujna 2011.

Flormar M126 Glossy&Matte

U zadnje vrijeme je u moju kolekciju lakova stiglo dosta njih i jučer se nisam mogla odlučit što bih stavila na nokte pa sam vas na fejsu pitala za savjet. Odluka je pala na neku jesensku boju, matiranu.

Flormar M126 je iz njihove SuperMatte linije kao i ljubičasti lak iz prošlog posta, ali ovi lakovi nisu mat. Kupila sam ga neki dan kad sam išla do DM-a vidjet jesu li dobili novi Essence asortiman i kako nisu tako sam se ja morala s nečim utješit. Ovaj lak mi je baš privukao pozornost zbog neobične boje koju je jako teško opisat. Ne znam da li je sivi sa ljubičastim podtonom ili ljubičasti sa sivim podtonom, ali je predivan. Pravi jesenski, divno izgleda na noktima a nije prenapadan. Aplikacija savršena, s dva sloja super prekrivenost.



Iako lak na ovim slikama izgleda različito, na obje slike je boja realna jer vani izgleda više ljubičasto dok unutra izgleda više sivo.

Nakon glossy izgleda sam preko njega stavila Essence matte top coat koji je nakon dugog stajanja i nekorištenja malo poludio. Kao da neke mrvice ima u sebi, nemam pojma šta mu je. Matiranu verziju sam slikala samo unutra jer kad sam izašla na balkon proletila je neka ogromna vaza sa cvijećem sa nekog balkona sa gornjih katova pa me bilo strah da mi još neka ne doleti u glavu.


Iako dugo nisam imala mat nokte moram priznat da mi se ova mat verzija baš sviđa. Čini mi se da ću ovu jesen dosta toga matirat samo ću morati kupiti novi mat top coat.

Flormar M126 sam kupila u Rijeci jer od nedavno imamo u robnoj kući njihovu trgovinu i kad sam ga vidjela nisam mogla odolit da ga ne kupim. Prije sam njihove lakove uzimala od gospođe Marije iz firme Dinler d.o.o. ali oni više neće uvoziti Flormar. Od sad će u ponudi imati Olivia i Orlena lakove koje ću vam pokazati u jednom od sljedećih postova. Iako Dinler d.o.o. više neće uvoziti Flormar ostalo im je nešto lakova iz Supershine, Supershine Miracle i SuperMatte linije, ali ne svih boja. Za sve informacije možete kontaktirati gospođu Mariju na mail: informacije.narudzbe@dinler.hr . I iskoristite priliku dok još ima Flormar lakova jer su kod njih puno jeftiniji nego u ovoj Riječkoj trgovini.

Nadam se da sam pogodila zadatak "jesensko i matirano". Ako imate kakvu želju što bi sljedeće voljele vidjeti slobodno ostavite komentar, a ja ću vam je što prije budem mogla ispuniti.


subota, 17. rujna 2011.

Flormar M120 & U28

Duboki udah…

Danas sam u ljubičastom raju. Pola dana sam bila u ljubičastom paklu, ali je nakraju sve ispalo dobro i eto me u raju. Prvo sam krenula sa Flormar Supermatte M120. SuperMatte se se zove ta linija lakova, ali lakovi uopće nisu mat. Kao da je bitno šta piše kad su prekrasni, zar ne? M120 je predivna tamno ljubičasta boja i mislim da ovakav lak još nemam u svojoj kolekciji. Apsolutno savršen.. divno kremast, a kako samo klizi po noktu i kako je pigmentiran. Kao u raju… i jedan sloj bi bio dovoljan, ali ja nisam bila dovoljno pažljiva pa mi je na nekim noktima trebao popravak pa je tu uletio drugi sloj.


Slike mi nisu ispale nešto, a nisam se nešto posebno ni trudila jer sam se žurila stavit preko njega nešto čarobno. Super Shine Miracle U28, isto tako Flormar. Ima već neko vrijeme da sam kupila ovaj lak, ali je dosta proziran da bi ga se nosilo samostalno i tako je on strpljivo čekao da mu nađem savršenu podlogu iako vjerujem da bi dobro izgledao i sa nekim drugim lakovima koje već imam. Nalakirala sam jedan sloj i skoro pala sa stolice od ljepote… ljubičasti raj.


“Malo” sam bila ljuta dok sam slikala jer mi se činilo da na slikama ispada plavo. I tako sam cijeli dan ludila oko toga i živcirala se zašto me ljubičasti lakovi toliko moraju mučit sa slikanjem umjesto da sam odmah prebacila slike u komp i vidjela bi da su slike ispale savršeno realno. Baš sam… uf. :facepalm:



Dok sam ja nervozirala i slikala nokte odlučila sam snimit i filmić da vam s njim pokušam dočarat ovu ljepotu jer tad nisam znala da su slike super ispale. Mislila sam da li da ga sad objavim ili ne, ali pošto sam potrošila skoro 2 sata na uređivanje filimića od 48 sekundi eto  i videa. I super sam zadovoljna kako moj Oly snima filmiće, čak ga možete pogledati u HD rezoluciji.


Iako sam stavila ove velike slike vi ih svejedno možete povećati tako da kliknete na njih i vidite ovaj raj još bolje. I sve su slike skroz realne jer U28 se mijenja pod različitim osvjetljenjem.

Duboki izdah…


četvrtak, 15. rujna 2011.

Empty

Ideju za ovaj post kradem od Nail Crazy, a ona ju je ukrala od Bibe pa kad već krademo na veliko slobodno i vi ukradite. Open-mouthed smile

O čemu se tu zapravo radi? O stvarima koje sam u zadnje vrijeme potrošila, nešto je vezano uz nokte, ali nešto i nije. Pa krenimo.. evo što sam ja potrošila u zadnje vrijeme i nakupilo se malo više stvari, čak 10. 



1. Afrodita Aroma ulji odstranjivač laka za nokte


Ovaj odstranjivač mi je bio odličan, dobro skida lak, ne isušuje nokte i predivno miriši po grožđu. Malo je skuplji od ostalih odstranjivača, ali jako sam bila zadovoljna s njim i definitivno ga kupujem opet.

2. Solvente uljni odstranjivač laka za nokte


Razlog zašto sam kupila ovaj odstranjivač je što mi se dogodilo da sam ostala bez odstranjivača, a trebao mi je hitno pa sam ovaj kupila u kvartovskoj trgovini mješovite robe. Nije loš, obavi svoj posao i skine lak, ali mi je dosta isušivao kožicu oko noktiju pa sumnjam da ću ga više kupit osim ako se opet nađem u situaciji da ostanem bez ikakvog odstranjivača, ali trudit ću se da mi se to ne dogodi.

3. Afrodita Aroma odstranjivač kožice oko noktiju


Recenziju za ovaj proizvod možete pročitati ovdje i što reći osim da sam prezadovoljna. Nisam ga potrošila skroz do kraja, imam ga za još par korištenja, ali definitivno  kupujem opet. Odlično obavi svoj posao i traje jaaaaako dugo.

4. Lush Handy Gurgu


Moja najdraža krema za ruke. Ljubav na prvo mazanje i definitvno ju kupujem opet pogotovo sad kad se bliže hladniji dani (iako se čini da neće tako skoro). Savršena krema, jedino je cijena malo veća (85 kn), ali žene moje ja sam ju koristila godinu dana. Ne troši se brzo i stvarno vrijedi svake kune.

5. Lush Lemony Flutter


Prvo moram reći da ovaj proizvod imam godinu dana i nisam ga potrošila do kraja, imam ga skoro pa pola. Eto koliko se sporo troši, ali prošao mu je rok i malo je miris promjenio pa me strah dalje ga koristi. Odlična stvar za kožicu oko noktiju, svakako preporučam.  Dosta je masan i sporo se upija, ali nahrani kožicu da je to čudo. Definitivno ću kupit opet, ali sam nedavno kupila Burt´s Bees Lemon cuticle balm pa dok njega ne potrošim neću ništa novo uzimat.

6. Essence Nail oil


Ulje za kožicu oko noktiju za namazat u brzini. Ima odličan aplikator kao sjajila za usne i za svakodnevnu upotrebu je super. Baš volim ovo ulje i već sam kupila novo i to treće po redu.

7. Catrice Base coat


Odličan base coat, potrošila sam ga do zadnje kapi i definitivno bi ga kupila opet da ga nisu izbacili iz prodaje.

8. Puma Flowing


Ovo mi je jedan od najdražih parfema i za njega uvijek dobijem najviše komplimenata i svi me pitaju koji je to parfem. Stvarno ga volim i ovo mi je već druga ili treća bočica koju sam potrošila, a s obzirom da uskoro slijedi godišnjica braka i rođendan mislim da imam odgovor na pitanje kad mužić bude pitao što bi htjela za poklon.

9. Cover Girl Lash Blast


Fe-no-me-na-lna maskara. Obožavam ju. Iako ima isto pakiranje (samo druga boja) kao Max Factor False Lash Effect i istu četkicu, ova maskara mi je puno puno bolja. I super mi je stvar što kad ju dobijem ona je u onom zaštitnom celofanu i tako znam da nije otvarana i da nitko nije prćkao po njoj što se kod nas redovito događa (fuj vi koji otvarate maskare!!!a i ostale stvari, SRAM VAS BILO!!!Na Goli otok bi vas poslala pa tamo otvarajte). Ovo mi je druga po redu i definitivno kupujem opet.

10. Buffer block


Ovaj buffer block sam kupila na Ebayu. 5 komada oko 20 kn, možda čak i manje. Dva sam poklonila, a tri sam u godinu dana izlizala do maximuma. Kupila sam opet i prezadovoljna sam.

Eto, to bi bile moje stvarčice koje sam potrošila u zadnje vrijeme. I recite mi da li vam se sviđa ova vrsta posta pa da pišem opet kad nešto potrošim ili ipak ne.


srijeda, 14. rujna 2011.

Black rose

Zamislila sam nešto drugo u glavi, ali još uvijek sam na “Vi” na Konadiranjem-pečatiranjem pa je nakraju ispalo ovo. S ovim malim uzorcima nemam problema dok me oni za cijeli nokat muče. Svašta sam probala, jedino još nisam pečat promjenila pa ću još to napravit i ako nakon toga ne bude išlo dižem ruke. Ja sam propali slučaj…



Catrice RFF, Konad crni lak za pečatiranje i Bundle monster pločica BM14. Nije ispalo baš najsavršenije i malo mi se razmuljao uzorak kad sam stavila top coat, ali unatoč tome i problemima koje sam imala jako sam zadovoljna kako je ovo ispalo. Prva slika je sa sunca, a druga iz sjene.


utorak, 13. rujna 2011.

Catrice Raspberry Fields Forever

Ne znam šta bih rekla o ovom laku. Predivan je u svakom slučaju, osim u onom fotogeničnom. Odlično izgleda, boja je baš posebna, maže se kao maslac, ali kad dođe vrijeme za slikanje posvađa se sa fotićem.

Slikala sam ga u svim mogućim uvjetima i istod lampe jer ispao najneralniji pa ću te slike preskočit, ali pogledajte ga u sjeni, na suncu i unutra sa blicem.




Boja na suncu mi je najbliža realnoj, ali je ispao malo precrveno. Inače je ciklamasto malinasto rozo crveni. Al sam ga opisala hahhaha. Trebate ga vidjeti uživo da bi vidjeli svu ljepotu ovog laka.



ponedjeljak, 12. rujna 2011.

Shopping & S-he white crackle & Bla bla bla

Pozdrav cure moje drage i oprostite što me nije bilo malo više od tjedan dana, ali jednostavno nisam imala previše vremena, a i dogodile su mi neke malo loše stvari, ali i neke lijepe stvari. Od loših stvari se dogodilo to da je moj dragi mužić izgubio svoj vjenčani prsten u moru, baš sam bila tužna zbog toga. Onda je mog malog zvrkića ubola osa. Ako vas je ikad ubola znate da to boli kao sam vrag, ali moj mali junak je stvarno junački to podnio. Onda je drugi dan mene nešto ubolo, nisam vidjela što je, ali mi je žalac ostao u prstu pa sad ili je osa ili pčela ili stršljen. Prst me bolio 24 sata, nakon toga mi je toliko natekao da sam mislila da će explodirat. Tako da uopće nisam mogla od bola i nateknuća držat čep od laka, a iskreno lakiranje noktiju u tim bolovima mi je bilo zadnje na pameti. Jedan dan sam bila zaključana pola dana doma jer je moj muž pokupio i svoj i moj ključ, a zaključao kuću. Definitivno mi nije bilo dosadno prošli tjedan. I da ne zaboravim da sam se cijelo ljeto pazila da ne izgorim jer imam dosta osjetljivu kožu na sunce i onda cijelo ljeto ne izgorim i zadnji put kad smo bili na plaži opali me sunce za poludit.

Jedan dan smo išli na izlet na Explorer Sea Aquarium brod i bilo je odlično… moj maleni zvrkić je uživao, a nije ni čudo jer je cijelo ljeto vikao: Mama idemo Ekspojej! Ono po čemu je Explorer poseban je to što u potpalublju ima prozore kroz koje možete gledati ribice kako plivaju oko vas, a tu bude i ronioc koji po dnu mora traži morske zvijezde, ježeve, školjke.. i sve vam to dođe pokazat do prozora. Zvrk je bio više oduševljen roniocem nego ribicama.




Koliko god mi je bilo lijepo, jedva sam čekala doći doma jer na Krku skoro ni nemam gdje šopingirat. Ima jedan DM u gradu Krku i to je to. I tako sam ja danas odmah otišla do grada i vratila sam se sa 8 lakova doma. Nisu novi lakovi, ali ja ih do sad nisam mogla ulovit pa sam happy jer sam ih sad našla. Pogotovo 2 nude Catrice laka.


Jedini lak koji je novi kod nas je S-he crackle lak i mislim da uz bijeli imaju i crni, ali ga ja nisam vidjela, a ovaj bijeli sam zadnji ulovila. I to nije stajao gdje inače stoje S-he lakovi nego na malom display-u na polici između redova u DM-u. Kupila sam ga zato da bi napravila neki franken od njega, ali me jedna čitateljica na fejsu zamolila da ga prvo swatcham takav kakav je i sad mi se toliko svidio da razmišljam da ga ne diram.

Rimmel Pompous 2 sloja + S-he white crackle + INM Out the door top coat

Iako jako lijepo puca i brzo se suši, formula ovog laka je nekako čudna. Ja inače volim namazati deblje crackle lakove tako da pukotine budu veće, ali ovaj lak je nekako rijedak pa treba biti malo pažljiv prilikom mazanja debljeg sloja da se ne razlije svud okolo jer znate da sa crackle lakovima nema ponavljanja i drugog sloja. Šta napravite s prvim slojem to je to.

To je to od mene za ovaj put i oprostite što sam se raspričala. 




nedjelja, 4. rujna 2011.

Purple & Purple & Cats again

Napokon sam isprobala Kleancolor Chunky Holo Purple i oduševljena sam ljepotom ovog laka iako uopće nije holo, ali nisam oduševljena sušenjem. Čak i sa brzosušećim top coatom se suši jakoooooo dugo. Ne znam točno koliko jer sam nakon 15 min zapela sa noktom za kvaku na vratima i oštetila lak pošteno. Nakon toga sam išla skinut sve sa noktiju i lak je samo kliznuo dolje, znači toliko je još mokar bio. Baš se pitam da ga nisam trknula koliko bi se dugo sušio. 


Prije nego sam ga zeznula i skinula uspjela sam ga uslikat, ali ne onako kako sam ja to htjela, ali bolje od ovog nisam mogla. Snimila sam filmić u kojem se presijavanje super vidi, ali ne mogu vam pokazat video jer ga prije toga moram editirat, a to ne mogu jer mi je navodno lap preslab pa bi pokrenuo WMM. Tako da od videa ništa, ali ponovit ću ja njega opet kad dođem doma. 



Dva sloja Essence Date me! i dva sloja Kleancolor chunky holo purple koji ima prozirnu ljubičastu bazu pa ga je najbolje staviti preko nekog drugog laka. Sitne okrugle šljokice se presijavaju sa rozo-ljubičastog na zlatno-zeleno. Stvarno je poseban ovaj lak i mislila sam da ću ih naručiti još, ali s obzirom da se ovako sporo suši morat ću još razmislit. 


Za one koji nisu zaboravili moju priču o maci Mimi i mačku Đuri, imam za vas jedno uznenađenje. Uhvatila sam Đuru na slikama.. hahhaha... 



Baš je sladak Đuro, ali je to jedan zločesti mačak. Pravi boss. 
Ali to nije sve... pojavila se i jedna mala maca. Mala i slatka, ali jako ljuta i živčana. Jedva sam ju uslikala koliko je režala na mene... a Mimi je ležala sastane i čudila se što ova tako živčani. 



Mislim da vas neću više spamati sa mačkama, čini mi se da sam s ovim nadoknadila godinu i nešto bloga bez njih. ;)





subota, 3. rujna 2011.

Essence Trend Edition "Vampire˙s Love" & "Little Bakery"

Kad Essence krene izbacivat kolekcije tome nema kraja, lijepih stvarčica je sve više, a propuh u novčaniku sve veći. Dvije nove kolekcije koje ću vam predstaviti  u ovom postu su "Vampire˙s Love" i "Little Bakery". Što reći osim da su promo fotke divneeeeeeeeeeee...


"Vampire˙s Love" je najavljena za studeni 2011. 
Pogledajte što nas čeka. Meni je ispala vilica (ne vilica s kojom se jede nego ona druga :D) do poda kad sam lakove vidjela, ali doslovno. Osim lakova ima tu i drugih jako privlačnih stvarčica. 






Aha, što sam vam rekla? ;)


"Little Bakery" je zimska kolekcija kremica za ruke i najavljena je za listopad-studeni 2011. Jako se veselim ovoj kolekciji i nadam se da ću uspjet bar jednu kremicu uhvatit jer iz prošlogodišnje zimske kolekcije nisam uhvatila ništa, ali ama baš ništa. Poludile žene skroz i ovim putem apeliram na Riječanke: Ostavite mi bar jednu kremu (čokoladnu ako je moguće), preklinjem vas! ;) Za prsten neću ništa molit jer sam se već pomirila s tim da ga neću uhvatit. :( A tako je sladak. 




Ja mislim da će biti tučnjave oko Essence štandova. Hvala Bogu imam duge nokte. :D


Izvor


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...