petak, 14. listopada 2011.

Catrice "Welcome to Las Vegas" LE

Kolekcija je najavljena za studeni 2011 i vjerujem da bi u studenom mogla biti u Mulleru, dok će drugdje vjerojatno biti nešto kasnije kako to obično kod nas biva. 


Lashes for Show Down


Absolute Eye Shadow Quattro


Liquid liner


Duo Lip gloss


Transparent fixing powder


Shimmering powder


Ultimate nail laquer 



Hm.. šta da kažem. Ja sam sucker na pakiranje i čim nešto ima neodoljivu ambalažu ja to odmah poželim i sad mi tako neodoljivo izgledaju ovaj transparenti i shimmmer puder. Transparentni mi stvarno ne treba jer sam se nedavno opskrbila i mirna sam neko vrijeme, a uostalom Essence sad ima u regularnoj ponudi takav puder ako mi slučajno zatreba. A shimmerasti? Ja nemam pojma šta bi s njim uopće radila.. jel zna netko od vas za šta se to koristi? Predpostavljam za malo naglasiti vrhove obraza, nos i kako to već ide, ali me zbunjuje ovo pakiranje na pumpicu. Ako si to špricnem na lice na šta ću ličit? Nemam pojma.. prosvjetilte me..  Drugo me ništa posebno ne privlači osim možda ovog crnog laka. Crveni mi izgleda isto kao onaj novi Marilyn and Me koji je sad u redovnoj ponudi. 

Kako se vama čini ova kolekcija?

Broj komentara: 8 :

  1. Catrice ima LE u Mulleru? ja ih nikad nisam vidjela, samo Essence-ove. Od Catricea imaju samo lakove. bar u onom Mulleru na Trgu bana Jelačića. možda idem u krivi Muller? :D

    OdgovoriIzbriši
  2. shimmering powder izgleda diiiivnoooo <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi se sviđa cijela kolekcija :D
    Isuse mickey !

    OdgovoriIzbriši
  4. @Nanethiel vjerujem da ima u Mullerima, kod mene ga nema pa ti ne mogu sigurno reći, ali znam da cure kod kojih ima znajz Catrice kupovati u Mulleru pa predpostavljam da imaju i LE ili sam se ja gadno prevarila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jedino mi ove trepavice izgledaju zanimljivo i možda ih nabavim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Cijela kolekcija mi izgleda zanimljivo,posebno sjenila jer volim te boje:)E sad ovaj shimmer na pumpicu pretpostavljam da je za tijelo,ne znam to mi je onako palo na pamet:P

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam znala da essence ima transparentni puder, baš bi mi trebao. a ova pumpica je i mene zbunila, ja imam shimmer/highlighter u prahu. hm...možda je ovaj za pošpricati po dekolteu ili rukma, onako, kada želiš zablistati subotom navečer. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...