utorak, 31. kolovoza 2010.

NOTD: China Glaze QT

Nokti skraćeni... :( Baš sam se bila naviknula da su duži i pukne jedan, pukne drugi i eto ih sad skraćenih sa ljepotanom po imenu QT. Prekrasan holo, u 2 sloja. Odlično prekrivanje, brzo se suši i bez Seche vite. Apsloutno divan.


Nakon 2 dana kiše, danas se kroz oblake provuklo taman malo sunca da mogu uslikati nokte.



China Glaze QT - 2 sloja




subota, 28. kolovoza 2010.

NOTD: Gradient white & blue

Moj drugi gradient u životu. Prvi nije ispao baš kako sam si zamislila, ovaj mi se više sviđa iako mislim da može i bolje.

Nakon ove manikure mi je pukao nokat na srednjem prstu, sva sreća pa nije jako ali još uvijek nisam nokte poravnala pa će sljedeće lakiranje morati malo pričekati.
 smiley




Maybelline MiniColorama 51 French white
Maybelline MiniColorama 96 Party blue
Maybelline MiniColorama 80 Electric blue
Seche vite top coat


četvrtak, 26. kolovoza 2010.

NOTD: Essence Colour&go 28 Plum perfect + Konad

Essence Plum perfect je još jedan lakić iz Colour&go kolekcije. Nikakvih problema nije bilo sa nanošenjem. Uz precizno lakiranje bio bi dovoljan i jedan sloj, ali ja rijetko mažem nokte u samo jednom sloju pa sam i ovaj put namazala 2 sloja. Isprobala sam i Bundle Monster pločice o kojima sam pisala u prethodnom postu i moram reći da sam oduševljena. Stvarno su odlične.





Plum perfect 2 sloja
Maybelline Mini Colorama 51 French white pečat
BM  14





srijeda, 25. kolovoza 2010.

Bundle monster

Nakon što sam na Šminkerici vidjela Bundle Monster pločice morala sam ih i ja kupiti. Malo me bilo strah jer nikad još do sada nisam kupovala bez posredstva PayPala, ali me Maybe sa Šminkerice ohrabrila i naručila sam ih.


Pločice su naručene 13.08.2010. a stigle su danas nakon samo 12 dana. naručene su s Bundle Monster stranice.



U paketu se nalazi 21 pločica, a koštaju 17,99$ + 4$ za poštarinu. Dakle za nekih 120 kn imate 21 pločicu i na svakoj pločici po 6-7 sličica, znači preko 120 sličica. Pa zar nije to super? U sljedećoj manikuri moram obavezno probati neki od ovih divnih uzoraka, ali kako se odlučiti koji prvo.. hm...


Ako budete naručivali ove pločice dobro pazite da se ne porežete na njih jer im rub nije baš najbolje obrađen. Sva sreća pa sam do te informacije došla prije nego sam ih kupila jer bi se sigurno porezala. Na jednom blogu, ne mogu se sad sjetit kojem je jedna cura radila test na rajčici, usporedbu Konad i Bundle Monster pločica. Kondaova pločica je samo malo udubila rajčicu dok ju je BM pločica prerezala. Zato oprez!!! Meni je čak palo na pamet da ih obradim sa brusnim papirom da ne budu tako oštre. 


Detaljne slike o BM pločicama možete pogledati na Šminkerici na gornjem linku koji sam stavila. ;)


Jel imate vi BM pločice, kako ste zadovljne s njima? Ako nemate da li ih planirate kupit?





subota, 21. kolovoza 2010.

četvrtak, 19. kolovoza 2010.

New Essence stamp plates

Nove Essence pločice za pečate, ne znam točno kad bi trebale doći kod nas, znam samo da su prekrasne i da jedva čekam da dođu. 














srijeda, 18. kolovoza 2010.

NOTD: Maybelline MiniColorama 96 Party blue

Ovo mi je najdraža boja i ne znam kako mi se dogodilo da do sad nisam imala niti jedan lak ove boje, ali sad je greška ispravljena i evo swatch ovog ljepotana. Malo je reći da sam oduševljena ovim lakom, tj njegovom bojom jer bi mu prekrivanje moglo biti i malo bolje. Ali kako sam kupila Seche vite kojim sam isto tako oduševljena, više mi nije problem namazati i 3 sloja ako je potrebno. 


Nisam stavila ni bazni ni top coat pa mi se drugi dan lak malo otkinuo na vrhu jednog nokta pa sam drugi dan sa ovim istim ljepotanom napravila french.




Bio je mrak kad sam slikala pa slike nisu baš najbolje ali su svjedno dosta realne.


Ja se ne mogu nagledati noktiju koliko mi je ovaj lak prekrasan. 







utorak, 17. kolovoza 2010.

Mini haul

U zadnje vrijeme kupila sam još 5 lakova... totalno sam postala slaba na njih, pa da vam ih pokažem.
Prije nekoliko dana sam skinula gips sa noge, sletila sam niz stepenice i dobila sam to čudo s kojim sam se družila 5 tjedana i sad kad sam ga skinula počastila sam se sa 2 Maybelline MiniColorama laka. 



96 Party Blue
51 French white

I kupila sam svoje prve "Kineziće".. jeeeeeeeeeeej... 2 China glaze holo laka.. to su ujedno i moji prvi holo lakovi.. još jedan jeeeeeeeeeeeeeej... i China glaze holo top coat.



Holographic top coat
DV8
QT


I to je to, jedva čekam da ih sve isprobam. Oduševljena sam samo gledajući u bočice. :)




nedjelja, 15. kolovoza 2010.

Lacquerized Kiko giveaway

Na Lacquerized blogu ima odličan giveaway, u pitanju su 4 prekrasna Kiko laka za nokte. Ovo je prvi put da sudjelujem u nekom giveaway-u, pa poželite mi sreću. 










NOTD: Avon Ice sheers Refreshing pear

Ovaj lak bi trebao mirisati po kruškama kad se osuši, ali sam ga zacemtirala sa Seche vite pa ništa ne osjetim.


Lak je svijetlo zeleni sa sjajnim shimmerom, lako se maže. Nakon 3 sloja i dalje se vidi nokat.























ponedjeljak, 9. kolovoza 2010.

NOTD: Catrice 160 Sweets for my sweets

Moje oduševljenje sa Essence SYF Caribbean sea je splasnulo nakon što sam ga skinula a zato sam i sama kriva. Nisam stavila bazu i nokti su ostali plavi. Tri dana sam ribala nokte i nisam uspjela svo plavilo skinut. I onda sam išla namazat prekrasni Cartice Sweets for my sweets. Namučila sam se samo tako, 3 sloja sam stavila i opet nije prekrio sve kako treba. Užasno je vodenast, ostavlja crte, ne prekriva dobro. Baš sam razočarana. 


Slikala sam ga sa dva fotića ali i jedan i drugi su pojeli prekrasnu boju. Što mi se čini da ovaj lak samo i ima; prekrasnu boju. Ne znam dal samo ja imam problema s ovim lakom pa bi baš voljela čuti i tuđa iskustva ako ih imate ( i ako netko uopće čita ovaj blog ;) ).


Evo slikica pa procjenite jel lak stvarno tako grozan kao što ja pričam i ako znate za neki lak u ovoj boji a koji je bolji od ovog; vičite!!!





















subota, 7. kolovoza 2010.

NOTD: Essence Show Your Feet Caribbean sea

Prekrasan.. ne mogu ga se nagledat. Lagan za mazanje, brzo se suši, u dva sloja savršen. 
Manje priče, više slika.

























Mislila sam malo iskonadirat nokte, ali ovaj lak mi je tako lijep da mi ga je bilo žao "upropastit".






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...