utorak, 14. rujna 2010.

NOTD: Miss sporty

Danas sam kupila ovaj lak jer me privukla prekrasna ljubičasta boja pod neonskim svjetlom, ali lak na slikama nikako ne izgleda ljubičasto nego tamno plavo.


 Lak ima malu, kratku, široku četkicu, malo zaobljenu na vrhu pa je za mazanje meni dosta praktičan jer sam se s njim umuljala manje nego sa drugim lakovima. Dakle pozitivna strana je to što sam imala manje za čišćenje nakon lakiranja, a negativna strana je to što na tako maloj četkici ne bude dovoljno laka za jedan lijepi sloj nego se četkica mora par puta umakati, a tu i tamo su se pojavljivali neki mjehurići. Tako da unatoč ljepoti ovog laka nisam sigurna da li ću ga opet kupiti.


Izdržljivost laka ne znam kakva je jer sam doživjela jednu nezgodu (o kojoj ću pisati u nekom od sljedećih postova) tako da sam lak vrlo brzo morala skinuti. 


Ne znam kako se ova nijansa zove jer na laku ništa ne piše. Samo hrpa brojeva koja nema veze s vezom, jedino je bro 313 zaokružen pa možda to nešto  znači.


Cijena je u Kozmu oko 11-12kn.



2 sloja + Seche vite top coat




4 komentara :

  1. gdje god sam gledala te lakove činili su mi se jako stari i bilo je samo par pinki nijansi, nisam ni znala da imaju tako lijepih boja, ova mi je baš lijepa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so ti Miss Sporty laki popolnoma grozni. Imela sem dva, ki se nista nikoli posušila na nohtih, tudi po celem dnevu nošenja. Trenutno nimam nobenega:)

    Je pa seznam imen tu: http://www.miss-sporty.co.uk/

    OdgovoriIzbriši
  3. Koji su ti lakovi najbolji ? '
    Jesi li probala Catrice?
    Meni su ok no zanima me od marki koji se mogu kupiti u drug stores (DM, Kozmo...etc) koje su ti najdugotrajniji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Probala sam Catrice ali mi se ne sviđaju svi koje sam kupila ali sve u svemu zadovoljavajući su.

    Essence su mi isto tako jako dobri, jeftini su i imaju dobar izbor boja i dobar mi je njihov base i top coat iz studio linije. S tim dvoje mi svaki lak traje preko 3 dana, možda bi trajalo i duže ali meni svaki lak nakon 3 dana dosadi pa ga skinem.

    U zadnje vrijeme sam lijena mazati base coat pa samo stavim lak i preko njega Seche vite brzo sušeći top coat i izdrže nokti 3 dana.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...